Hulp bij software problemen

Soms kunt u last hebben van storende meldingen of software problemen tijdens het gebruik van uw PC. Meestal ontstaan software problemen wanneer een programma dat u nodig heeft of uw besturingssysteem geupdate wordt of moet worden. Afhankelijk van PC instellingen gebeurt dit automatisch of handmatig. Het is altijd aan te raden om updates op handmatig te zetten zodat u de controle houdt over wanneer deze updates toegepast worden. U kunt dan bijvoorbeeld één keer in de week of in de maand de updates toepassen. Hierna kunt u dan testen of alles nog steeds goed werkt. Indien dat niet het geval is weet u in ieder geval de reden van het probleem, dit kan helpen bij de oplossing ervan. Een ander voordeel is dat u het moment van updates installeren zodanig kunt kiezen dat er zo min mogelijk overlast van updates bij uw werkzaamheden op de PC. PCs sluiten soms zeer traag af nadat er updates geïnstalleerd zijn. Deze vertragingen komen niet altijd gelegen.

Soms ontstaan software problemen ook vanwege andere redenen zoals bijvoorbeeld beschadiging van data wegens hardware problemen met uw harddisk of moederbord/geheugen, een stroomstoring, of bijvoorbeeld vanwege een virus infectie.

Soms is de aard van software problemen zelfs zodanig dat er zelfs niet meer met de PC gewerkt kan worden. In dat geval is er behoefte aan ondersteuning om deze storende problemen spoedig te verhelpen zodat u met uw werkzaamheden verder kunt. Zodra dit het geval is zijn er vaak veel meer vragen en wensen die dan ook aan bod kunnen komen. In de praktijk maken klanten vaak een puntenlijst van kwesties en vragen. Dat is zeer praktisch en efficiënt. Ondersteuning voor uw PC problemen kan afhankelijk van de aard van de problemen en indien uw PC configuratie dit toelaat veelal telefonisch en via internet geboden worden.

Indien hulp op afstand niet mogelijk blijkt kan Knaap IC ter plaatse het probleem verhelpen en dan ook meteen uw PC aanpassen voor het mogelijk maken van toekomstige hulp via internet.

Kunt u het software probleem zelf niet oplossen en heeft u hulp nodig hierbij kunt u altijd met Knaap IC contact opnemen, zie de contact pagina.De informatie zoals beschikbaar gesteld op deze website is puur informatief bedoeld en met de uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Voordat u eventuele tips en advies op deze website uitvoert moet u zich wel bewust zijn dat dit ten alle tijde geheel voor uw eigen risico is, Knaap IC kan hiervoor geen aansprakelijkheid accepteren. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van Knaap IC kopieën te maken en/of te publiceren van de tekst en informatie op deze website. Vindt u de informatie nuttig en wilt u deze onder de aandacht brengen bij bezoekers van uw eigen website of blog, verzorgt u dan uitsluitend een link naar de betreffende pagina.