Welkom

 

Welkom op de website van Knaap IC.

Knaap IC houdt zich onder andere bezig met service en advies op het gebied van ICT voor bedrijven (en incidenteel ook wel eens voor particulieren) in de regio achterhoek.

Van Knaap IC zult u geen commerciële verhalen horen, uitsluitend adviezen met het doel om aan uw vragen of wensen te voldoen. Samenwerken is de grootste kracht van professionals.

Knaap IC verkoopt geen kant en klare oplossingen waar de klant zich aan zou moeten aanpassen, in plaats daarvan kijkt Knaap IC met u mee hoe u werkt en versterkt Knaap IC uw werkwijze met ondersteunende ICT middelen die u nodig heeft en wilt gebruiken. ICT moet de klant dienen als een hulpmiddel in zijn werkzaamheden en niet tot last zijn. Stabiliteit van ICT en problemen proactief voorkomen.

Graag praat Knaap IC met u in duidelijke taal over uw werkwijze, wat u nodig heeft en de problemen of belemmeringen die u ervaart. Die lost Knaap IC graag voor u op. Door te kijken naar uw werkwijze kan Knaap IC u graag van dienst zijn door de ICT werking op de achtergrond helemaal kloppend en veilig te maken zodat uw gegevens gewaarborgd blijven en vooral altijd beschikbaar blijven wanneer u die nodig heeft. Dat is de kern van ICT. ICT kan voor elke klant weer een andere invulling hebben. Knaap IC wil vooral zijn klanten goed helpen, dit staat altijd voorop.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de ICT thema's die u in de menu's vindt en actuele berichten die u in de rechterkolom aantreft. Hierin kunt u op toegankelijke wijze kennis maken met de visie en identiteit van Knaap IC.

U kunt bij Knaap IC o.a. terecht voor alle ICT kwesties en meer, zoals:

Installatie en onderhoud van:

  • Windows (ook Exchange) servers
  • Linux servers
  • Private cloud systemen
  • Windows werkstations
  • Linux werkstations
  • Hulp bij uw Apple Mac computers
  • reparatie en onderhoud van oudere IBM compatible PC systemen in een industriële toepassing zoals CNC of industriële test computers en CAD systemen.

Overige zaken zoals:

- filiaalkoppeling via internet
- veilig thuis werken door op kantoor in te loggen
- installatie van wifi netwerken, ongeacht hoe groot uw gebouw is
- reparaties van PCs en servers (hardware en software problemen tot op PCB/component level reparatie)
- reparaties van laptops ook herstel van connectoren enzovoorts
- prestatie check en verbetering van uw huidige PC of laptop
- hulp bij aanvragen van uw eigen internet domeinnaam, website hosting diensten
- hulp bij het maken van uw eigen website die u zelf kunt onderhouden

Behalve ICT hulp en advies kan Knaap IC u ook met uiteenlopende technische vraagstukken helpen, zoals bijvoorbeeld de reparatie van elektronica apparatuur. Ook hierover zijn diverse thema's op deze website gepubliceerd ter illustratie.

Verder houdt Knaap IC zich bezig met de ontwikkeling en constructie van hoogwaardige handgebouwde luidsprekers van compromisloze zware kwaliteit die je tegenwoordig nergens zult vinden omdat dit concept te duur is voor fabrieken en massaproductie.

Bij de fabrikage van luidsprekers door Knaap IC staat een zo natuurgetrouw en zuiver mogelijke weergave van geluid, spraak en muziek centraal. De luidsprekers zijn door het krachtige natuurlijke geluid ook bijzonder geschikt voor zang, muzikanten en muziekstudio's die van heldere en natuurgetrouwe weergave houden, maar zeker ook voor moderne muziek waarbij het volledige geluidsspectrum ook op nieuwe wijzen goed benut wordt in computer gegenereerde instrumenten. Ook bij het beluisteren van moderne electronische muziek is het de beste luisterervaring om van elk detail in het muziekstuk te kunnen genieten. Met een luidspreker van Knaap IC kunt u nog meer van uw favoriete muziek genieten, bijna alsof u het voor de eerste keer echt hoort.

Knaap IC bouwt uw luidsprekers geheel met de hand, een proces van vele uren werk, waarbij alle perfectionerende aspecten van professionele luidsprekertechniek worden toegepast. Hier kan geen enkele fabriek tegenop! Wilt u naar muziek luisteren alsof de muzikanten voor u in de woonkamer zitten? Dat is echt mogelijk!


Rodney Knaap, 3 mei 2023

 

Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van Knaap IC kopieën te maken en/of te publiceren van de tekst en informatie op deze website. Vindt u de informatie nuttig en wilt u deze onder de aandacht brengen bij bezoekers van uw eigen website of blog, verzorgt u dan uitsluitend een link naar de betreffende pagina. Windows is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation.