Welkom

 

Welkom op de website van Knaap IC.

Knaap IC houdt zich onder andere bezig met service en advies op het gebied van ICT voor bedrijven (en incidenteel ook wel eens voor particulieren) in de regio achterhoek.

Knaap IC beschouwt uw ICT systeem altijd vanuit uw eigen perspectief, de ICT moet zich aanpassen aan uw situatie, en niet andersom. De techniek moet de mens dienen. Ook kan Knaap IC u beschermen tegen allerlei commerciële "melkkoe" praktijken waar u mee geconfronteerd kunt worden in uw ICT keuzes. Vaak wordt er voorgespiegeld dat u bepaalde keuzes "moet" maken omdat dit in deze moderne tijd gewoonlijk en modern is om je data te gaan hosten in plaats van tastbaar in handen te hebben, maar in realiteit zijn er altijd alternatieven die veel beter bij u kunnen passen en ook een aanzienlijk kleiner kostenplaatje met zich mee brengen. Wilt u bijvoorbeeld gewoon uw eigen ICT in uw eigen gebouw tastbaar en reëel zien en hebben? Dan weet u ook waar u voor betaalt! U bent bij Knaap IC aan het juiste adres! Knaap IC laat u transparant zien hoe het werkt en dit geeft vertrouwen en inzicht.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de ICT thema's die u in de menu's vindt en actuele berichten die u in de rechterkolom aantreft. Hierin kunt u op toegankelijke wijze kennis maken met de visie en identiteit van Knaap IC.

U kunt bij Knaap IC o.a. terecht voor alle ICT kwesties en meer, zoals:

Installatie en onderhoud van:

  • Windows (ook Exchange) servers
  • Linux servers
  • Private cloud systemen
  • Windows werkstations
  • Linux werkstations
  • Hulp bij uw Apple Mac computers

Overige zaken zoals:

- filiaalkoppeling via internet
- veilig thuis werken door op kantoor in te loggen
- installatie van wifi netwerken, ongeacht hoe groot uw gebouw is
- reparaties van PCs en servers (hardware en software problemen)
- hulp bij aanvragen van uw eigen internet domeinnaam, website hosting diensten
- hulp bij het maken van uw eigen website die u zelf kunt onderhouden

Behalve ICT hulp en advies kan Knaap IC u ook met uiteenlopende technische vraagstukken helpen, zoals bijvoorbeeld de reparatie van elektronica apparatuur. Ook hierover zijn diverse thema's op deze website gepubliceerd ter illustratie.

Verder houdt Knaap IC zich bezig met de ontwikkeling en constructie van hoogwaardige handgebouwde luidsprekers van compromisloze zware kwaliteit die je tegenwoordig nergens zult vinden. Hierbij staat een zo natuurgetrouw en zuiver mogelijke weergave van geluid, spraak en muziek centraal. De luidsprekers zijn speciaal geschikt voor luisteraars of muzikanten en muziekstudio's die van heldere en natuurgetrouwe akoestische muziek en zang houden, maar zeker ook voor moderne muziek waarbij het volledige geluidsspectrum ook op nieuwe wijzen goed benut wordt in computer gegenereerde instrumenten. Knaap IC bouwt uw luidsprekers geheel met de hand, een proces van vele uren werk, waarbij alle perfectionerende aspecten van professionele luidsprekerbouw worden toegepast. Hier kan geen enkele fabriek tegenop! Wilt u naar muziek luisteren alsof de muzikanten naast u in de kamer zitten? Dat kan!


Rodney Knaap, 2 februari 2023

 

Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van Knaap IC kopieën te maken en/of te publiceren van de tekst en informatie op deze website. Vindt u de informatie nuttig en wilt u deze onder de aandacht brengen bij bezoekers van uw eigen website of blog, verzorgt u dan uitsluitend een link naar de betreffende pagina. Windows is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation.