Welkom

Welkom op de website van Knaap IC.

Knaap IC houdt zich onder andere bezig met service en advies op het gebied van ICT voor bedrijven (en incidenteel ook wel eens voor particulieren) in de regio achterhoek.

Elk ICT bedrijf hanteert een eigen praktische werkwijze, visie en beleid. Hierin zijn in de praktijk grote verschillen aanwezig tussen ICT bedrijven. Daarom is het bij de keuze voor een ICT dienstverlenend bedrijf juist heel belangrijk voor klanten om ook deze aspecten goed mee te wegen.

Mede om die reden zijn er op deze website diverse praktische en actuele aspecten van de activiteiten en het werkgebied van Knaap IC in beeld gebracht.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de ICT thema's die u in de menu's vindt en actuele berichten die u in de rechterkolom aantreft. Hierin kunt u op toegankelijke wijze kennis maken met de visie en identiteit van Knaap IC.

U kunt bij Knaap IC o.a. terecht voor alle ICT kwesties en meer, zoals:
- installatie en implementatie van computer netwerken
- installatie en onderhoud van:

  • windows (small business) servers
  • linux servers
  • windows werkstations
  • linux werkstations

- filiaalkoppeling via internet
- installatie van wifi netwerk
- reparaties van PCs en servers (hardware en software problemen)
- hulp bij aanvragen van uw eigen internet domeinnaam, website hosting diensten
- hulp bij het maken van uw eigen website die u zelf kunt onderhouden
- hulp bij realiseren van private cloud oplossingen, in bepaalde gevallen zelfs door gebruik van uw bestaande ICT voorzieningen

Behalve ICT hulp en advies kan Knaap IC u ook met uiteenlopende technische zaken helpen, zoals bijvoorbeeld de reparatie van elektronica apparatuur. Ook hierover zijn diverse thema's op deze website gepubliceerd ter illustratie.

Verder houdt Knaap IC zich bezig met de ontwikkeling en constructie van hoogwaardige handgebouwde luidsprekers van zware kwaliteit die je tegenwoordig in de winkels niet of nauwelijks meer aantreft. Hierbij staat een zo natuurgetrouw en zuiver mogelijke weergave van geluid, spraak en muziek centraal. De luidsprekers zijn te bestellen en worden speciaal voor u gebouwd in een kleur naar keuze.


Rodney Knaap, 7 juli 2017

Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van Knaap IC kopieën te maken en/of te publiceren van de tekst en informatie op deze website. Vindt u de informatie nuttig en wilt u deze onder de aandacht brengen bij bezoekers van uw eigen website of blog, verzorgt u dan uitsluitend een link naar de betreffende pagina. Windows is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation.