Over Knaap IC

Knaap IC is een bedrijf dat ontstaan is uit de praktijk, uit jarenlange ervaring opgedaan tijdens het verlenen van ICT ondersteuning aan bedrijven, zowel op hardware als op software gebied.

Hierbij is een werkwijze ontwikkeld die u veel zorgen, overlast en onkosten zal besparen in uw bedrijf. Door dingen meteen op de juiste wijze te doen worden toekomstige problemen reeds zoveel mogelijk voorkomen tijdens de implementatie van oplossingen door Knaap IC.

Door tijdens implementaties alvast te anticiperen op toekomstige support behoefte en met name het voorkomen van kwesties hebben de diensten die geleverd worden een meer duurzame waarde voor uw bedrijf. Oplossingen moeten zoveel mogelijk en zo lang mogelijk zelfstandig en zonder problemen kunnen blijven functioneren. Dat is altijd de achterliggende gedachte.

Er is bij Knaap IC tevens een doorgrondende kennis aanwezig van micro-elektronica en de inwendige werking van computer onderdelen en overige ICT apparatuur, zelfs tot op het elektronica component niveau. Soms kunnen zich uitzonderlijke situaties voordoen waarbij een dergelijke kennis, ervaring en hieraan gerelateerde vaardigheid van grote waarde kunnen zijn voor een klant.

Knaap IC is vooral een technisch bedrijf met de nadruk op juist die techniek die klanten in de praktische realiteit het beste van dienst kan zijn en dus niet op commercie en trends, of ogenschijnlijk ‘mooie’ technische zaken die potentieel weer hun eigen risico’s meedragen. De instelling van Knaap IC is bovenal transparant, helder, praktisch en hulpvaardig. Knaap IC denkt vanuit uw perspectief en situatie met u mee.

Knaap IC hanteert een rechtvaardig facturatiebeleid waarbij ook gekeken wordt naar het behaalde resultaat en de waarde hiervan voor een klant. U zult van Knaap IC geen “regen van facturen” ontvangen voor elke afzonderlijke werkzaamheid. Knaap IC factureert periodiek met duidelijke omschrijving van de werkzaamheden en hanteert hiernaast het beleid “no cure, no pay”.

De thema’s en berichten op deze website trachten u een goede eerste kennismaking te bieden met wat de dienstverlening van Knaap IC bijvoorbeeld kan inhouden en potentieel voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Bedankt voor uw belangstelling in deze website.

Met vriendelijke groet,

Rodney Knaap