Voorbeeld van een typische PC werkplek

Voor klanten is het belangrijk hoe een PC werkplek is ingedeeld. Dit is immers bepalend voor de hoeveelheid vrije ruimte dat u en uw personeel op en onder uw bureau(‘s) heeft, en mede van invloed op het algehele uiterlijk van uw kantoor.

Knaap IC besteedt veel aandacht aan het netjes wegwerken van apparatuur en bekabeling op en rond de werkplek.
Lang niet alle tijd hiervan wordt daadwerkelijk in rekening gebracht, het is immers ook een soort visitekaartje en dus ook een stukje eigen belang. Het liefst doe ik dit soort dingen in alle rust in de avonduurtjes zodat niemand er last van heeft.

Knaap IC maakt de laatste jaren veel gebruik van zeer moderne PCs in mini formaat. Tegenwoordig doen zulke PCs absoluut niet onder voor volwaardige desktop PCs qua prestaties en levensduur.
Een zeer klein formaat PC heeft het voordeel dat deze aan de achterzijde van het beeldscherm kan worden gemonteerd hetgeen lange bekabeling voorkomt waardoor de vloer van uw bedrijf relatief verschoond blijft van computer apparatuur en hieromheen liggende kabels.
Overige ICT apparatuur en stekkerdozen werkt Knaap IC ook netjes voor u weg zodat deze zoveel mogelijk buiten zicht blijven. Beeldschermen monteer ik het liefst op een monitorsteun hetgeen meer bureauruimte oplevert en de schermen volledig ergonomisch aanpasbaar maakt waardoor uw personeel minder vermoeid wordt van langdurig werken achter een PC.

Het resultaat is een frisse en schoon uitziende werkplek die gezien mag worden!

Recentelijk heb ik bij een klant een nieuwe werkplek toegevoegd en ter illustratie hiervan een paar foto’s gemaakt. Ze vielen met name onder het bureau een beetje donker uit vanwege het licht van achter de werkplek door het raam. Bij gelegenheid zal ik nog een keer ’s avonds wat nieuwe foto’s maken.


Een typische werkplek zoals Knaap IC deze voor u kan installeren.
Op de vloer is geen enkele ICT apparatuur aanwezig.


Op deze foto treft u aan de achterzijde van het beeldscherm de hieraan gemonteerde PC aan.
De bekabeling naar de PC en beeldschermen is netjes aan de monitorsteun bevestigd.

Met elk type bureau is een dergelijke opgeruimde werkplek ook voor u mogelijk.
Ook voor bestaande PCs kan ik diverse mogelijkheden toepassen om de werkplek veel mooier en netter te maken. Op die manier kan er veel prettiger gewerkt worden op de werkplekken.